Izposoja smučarske opreme v Bovcu

Kje v Bovcu si lahko izposodite opremo za smučanje in deskanje?

Smučarsko opremo si lahko izposodite v dveh agencijah v Bovcu. Priporočamo, da si opremo izposodite že dan pred načrtovanim smučanjem.

 

Rent-a-ski pri agenciji Soča rafting v Bovcu V neposredni bližini centra Bovca stoji lično urejen športni center Soča rafting, ki je že tradicionalno tesno povezan z zimsko ponudbo v dolini Soče. Z izkušenim osebjem se boste lahko dogovorili za:

  • Izposojo opreme za smučanje in deskanje.
  • Servis smuči in snežnih desk.
  • Tečaje smučanja in deskanja.

Več informacij na 041 72 44 72 in info@socarafting.si.

Spletne strani športnega centra: www.skikanin.si in www.socarafting.si.

 

 

Rent-a-ski v Bovcu agencija XpointPravtako v neposredni bližini centra Bovca najdete poslovalnico športne agencije Xpoint. V kolikor jih kontaktirate na elektonski naslov info@xpoint.si, se bodo  z vami z veseljem dogovorili za izposojo smuči in druge storitve, katere agencija ponuja.

Več na info@xpoint.si.

Spletna stran www.xpoint.si.

 

Vreme in snežne razmere

Na Kaninskem pogorju pade največ padavin v Sloveniji, večinoma v obliki snega med novembrom in marcem. Snežna odeja lahko doseže debelino več kot 5 m.  

več >

Panorama smučišča

Smučišče Kanin - Sella Nevea privablja številne ljubitelje naravnega snega in vse, ki želijo uživati na smučarski plaži s pogledom na morje.

več >

Aktualno

več novic >

Dogodki

več novic >

Dogodki

Rock ON Kanin

Ob nori Rock zabavi na snegu se v nedeljo, 30. 4., potegujte za naslov Miss ali Mister Kanina 2017 in osvojite megastične nagrade!

več novic >

V živo s Kanina

več >

Karta smučišča Kanin - Sella Nevea

večji zemljevid >