RETRO Kanin PARTY

datum: 15.04.2017

Vabljeni na najbolj RETRO dan na smučišču Kanin. Poleg RETRO zabave bomo podelili tudi privlačne nagrade.

08_EXE_RETRO_KATV_nova_Pagina_1

 

 

 

RETRO je zakon in Kanin je RETRO!Vabljeni na najbolj RETRO dan vseh letošnjih dni na Kaninu, na katerem bo ves čas poskrbljeno za dobro voljo, ki je najbolja. Pridružite se RETRO zabavi v vaši najljubši RETRO opravi in osvojite privlačne nagrade.

Program:

  • 10:00  - zbor tekmovalcev pri Ski Bum Baru + RETROperitv (pangalaktični grlorez).
  • 11:00  - RETROslalom, ki bo potekal pod budnim očesom žirije A + A + A.     
  • 12.30 - Razglasitev naj RETROtekmovalcev  in podelitev nagrad.
  • 13.00 - RETRO After Party z DJ Alježem. See U on THE Dance Floor!!

Ves dan boste lahko testirali najnovejše Elanove smuči. Poleg tega bo na voljo izposoja RETRO smuči.

Več informacij na info@kanin.si in 041 313 953.

Naj živi RETRO!

Vabljeni na smučišče Kanin!

April tudi nam nagaja, zato spremljajte razmere na smučišču na spodnji povezavi.

Snežni telefon - Kanin>

 

 

Petek, 23.6. smo odprti

Ker je na Kaninu še sneg, bodo nekatere aktivnosti aktualne šele s koncem junija oz. začetkom julija. Informacije bomo glede na razmere ažurirali. Za obisk Kanina priporočamo primerno opremo in obutev. Bodite pozorni pri gibanju v naravi na Kaninu. Še posebej to ve

več >

Panorama smučišča

Smučišče Kanin - Sella Nevea privablja številne ljubitelje naravnega snega in vse, ki želijo uživati na smučarski plaži s pogledom na morje.

več >

Aktualno

AKTIVNO & ADRENALINSKO POLETJE

Na Kaninu bo vsak našel nekaj zase. Pohodništvo, kolesarjenje in MTB spusti z gorskimi kolesi, jadralno padalstvo, uživanje v naravi, v razgledih do morja, v soncu, sam ali v družbi…pridite in prepričajte se zakaj je Kanin drugačen. Pripravili smo posebne cene za družine, športne navdušence, za najmlajše in najstarejše.

več novic >

Dogodki

ORKESTER CAMP - KANIN

Poletni utrip - ORKESTER CAMP (5. in 16.7.). Vabljeni, da se nam pridružite. Odlični glasbeni nastopi, poletna terasa, zanimiva gostinska ponudba...veliko razlogov, da ste v naši družbi.

več novic >

Aktualno

več novic >

Aktualno

JADRALNO PADALSTVO

S Kanina je možno leteti proti slapu Boka in naprej proti Tolminu, ter na vzhod v osrčje Julijskih Alp. Pristajalno mesto se nahaja v bližini Bovca - Bovec BREG. Na vzletnem ter pristajalnem mestu so vetrni trakovi. Omejitve: 2900 m nad terenom. V bližini je športno letališče Bovec.

več novic >

Aktualno

POHODNIŠTVO

Z najdaljšo slovensko žičnico se lahko zapeljete do našega edinega visokogorskega smučišča na višini 2200 metrov, kjer se odpre povsem novo okno v svet. Pogled na Alpe in morje ob lepem vremenu.

več novic >

Aktualno

Od 26.6. naprej obratujemo vsak dan

V ponedeljek, 26.6. krožno kabinska žičnica na Kanin obratuje. Po novem vas z gondolo na 2200m popeljemo vsak dan do 15.9. V primeru slabe vremenske napovedi, bo Kanin zaprt. Ažurirane informacije bodo objavljene na www.kanin.si, FB Kanin-Sella Nevea.

več novic >

Aktualno

več novic >

V živo s Kanina

več >

Karta smučišča Kanin - Sella Nevea

večji zemljevid >