Rock ON Kanin

datum: 30.04.2017

Ob nori Rock zabavi na snegu se v nedeljo, 30. 4., potegujte za naslov Miss ali Mister Kanina 2017 in osvojite megastične nagrade!

Kanin_ski_resort_slovenia_spring_Rock_ON_Kanin_thin

Ob nori Rock zabavi na snegu se potegujte za naslov Miss ali Mister Kanina 2017 in osvojite sezonsko smučarsko karto Kanin - Slovenija za smučarsko sezono 2017 / 2018!!

 

V nedeljo, 30. 4., vabljeni na rajsko snežno plažo smučišča Kanin, kjer bo potekala nora zabava Rock ON Kanin. Da bo zabava še pestrejša, se boste na ta dan lahko potegovali za petičen naslov Miss Kanina 2017 in Mister Kanina 2017. Zmagovalca bosta prejela čudoviti nagradi in sicer vsak svojo sezonsko smučarsko karto Kanin – Slovenija za smučarsko sezono 2017 / 2018!!

Kratek opis programa:

  • Kandidatke in kandidati za petični naslov se lahko  prijavite do 10:30 ure na snežni plaži pri Ski Bum Baru.
  • Obiskovalcem in žiriji se boste predstavili od 11. uri dalje.
  • Sledila bo doza rockovske glasbe.
  • Razglasitev prejemnikov naslovov Miss Kanina 2017 in Mister Kanina 2017 ter podelitev nagrad bo ob 13:30.

Za dobre rockovske ritme in vzdušje bo ves čas skrbel mojster glasbe DJ Webb.

Naj še omenimo, da vremenoslovci za nedeljo na Kaninu napovedujejo sončno vreme in obilico novega snega :D

Predhodne prijave in več informacij na info@kanin.si in 041 313 953.

Pridružite se nam in Rock ON Kanin!

Panorama smučišča

Smučišče Kanin - Sella Nevea privablja številne ljubitelje naravnega snega in vse, ki želijo uživati na smučarski plaži s pogledom na morje.

več >

Aktualno

AKTIVNO & ADRENALINSKO POLETJE

Na Kaninu bo vsak našel nekaj zase. Pohodništvo, kolesarjenje in MTB spusti z gorskimi kolesi, jadralno padalstvo, uživanje v naravi, v razgledih do morja, v soncu, sam ali v družbi…pridite in prepričajte se zakaj je Kanin drugačen. Pripravili smo posebne cene za družine, športne navdušence, za najmlajše in najstarejše.

več novic >

Dogodki

JOGA - KANIN 22.8.2017

Joga na 2200m nad morjem. Pridružite se nam na poletni jogi na Kaninu - na gori s pogledom na dolino Soče, Alpe in morje. Ta poseben dogodek bo vključeval vožnjo z gondolo na Kanin. Uživali bomo v 1 urnem tečaju joge s čudovitimi panoramami daleč naokoli.

več novic >

Aktualno

MTB SPUST IZ POSTAJE B, C

Do zanimivega a zahtevnega spusta lahko vsi gorski kolesarji z gondolo peljete kolo do postaje B in C. Iz B je urejena GORSKO KOLESARSKA POT KANIN.

več novic >

Aktualno

JADRALNO PADALSTVO

S Kanina je možno leteti proti slapu Boka in naprej proti Tolminu, ter na vzhod v osrčje Julijskih Alp. Pristajalno mesto se nahaja v bližini Bovca - Bovec BREG. Na vzletnem ter pristajalnem mestu so vetrni trakovi. Omejitve: 2900 m nad terenom. V bližini je športno letališče Bovec.

več novic >

Aktualno

POHODNIŠTVO

Z najdaljšo slovensko žičnico se lahko zapeljete do našega edinega visokogorskega smučišča na višini 2200 metrov, kjer se odpre povsem novo okno v svet. Pogled na Alpe in morje ob lepem vremenu.

več novic >

Aktualno

več novic >

Aktualno

NARAVOSLOVNA UČNA POT

Geografijo tega naravnega okolja predstavljamo s sedmimi informacijskimi tablami naravoslovne poti v neposredni bližini restavracije Prestreljenik. Pot je primerna za vse starostne skupine. Spoznajte Kaninsko pogorje tudi na ta način.

več novic >

Aktualno

Kanin poleti obratuje vsak dan

Vabljeni, da se nam pridružite na 2200m vsak dan do 15. septembra. V primeru slabe vremenske napovedi, krožnokabinska žičnica ne bo obratovala. Informacije bodo objavljene na spletnni strani www.kanin.si in FB Kanin-Sella Nevea.

več novic >

Dogodki

NOČNE LEPOTE NA KANINU

Na Kaninu na 2200m lahko v nočnih urah opazujete oddaljene galaksije in množico zvezd. Dogodek je edinstven, drugačen, poseben. Datume bomo objavili naknadno. Te predstave ne smete zamuditi.

več novic >

Aktualno

ADRENALINSKI PARK - VIA FERRATA

Prva družinska zavarovana pot v Sloveniji - težavnost A, poteka preko strme stene na Prestreljeniku od Sedla vse do Prestreljeniškega okna v skupni dolžini 750 metrov. Vstopno mesto je tik nad Sedlom na 2283 metrih nadmorske višine in se dvigne do 2391 metrov.

več novic >

V živo s Kanina

več >

Karta smučišča Kanin - Sella Nevea

večji zemljevid >