Kriterij zadnjega snega in Zavij na košarko

datum: 06.05.2017

Prav ste prebrali, v soboto, 6. 5., se bo v okviru Kriterija zadnjega snega na Kaninu predstavil KK Tolmin s pojasnili, zakaj sta Primož Brezec in Zmago Sagadin za njih tako ključni osebi. Košarka na 2200m? Zakaj pa ne :)

Na Kaninu dogaja tudi košarka, česar ne smete zamuditi.

Kdaj?: SOBOTA 6. M(panorama) Arhiv Soča Rafting - Pogled s Kanina (Large)AJA 2017

Kaj?:TISKOVNA KONFERENCASmučišče Kanin v sezoni 2016-17 in v prihodnje + Mednarodni košarkarski kamp Brezec&Sagadin - Tolmin 2017

Kje?:: BOVEC – SMUČIŠČE KANIN

Na ta dan se bo metalo na koš do sedaj najvišje v Sloveniji.

 

 

Na Bovškem bo tudi letos potekal Kriterij zadnjega snega, v okviru katerega se bo na smučišču Kanin odvijala novinarska konferenca z dvema pomembnima temama:

  • Smučišče Kanin v zimski sezoni 2016 - 2017 in načrti za prihodnost.
  • Mednarodni košarkarski kamp Brezec&Sagadin - Tolmin 2017  o čemer si lahko več preberete v vabilu. Vabilo

Tiskovna konferenca bo popestrena s prezentacijo košarke na najvišji točki v Sloveniji, kjer se je metalo na koš, in tekmovanjem v metanju trojk . Več podrobnosti o dogodku najdete tukaj.

 

 

 

Panorama smučišča

Smučišče Kanin - Sella Nevea privablja številne ljubitelje naravnega snega in vse, ki želijo uživati na smučarski plaži s pogledom na morje.

več >

Aktualno

AKTIVNO & ADRENALINSKO POLETJE

Na Kaninu bo vsak našel nekaj zase. Pohodništvo, kolesarjenje in MTB spusti z gorskimi kolesi, jadralno padalstvo, uživanje v naravi, v razgledih do morja, v soncu, sam ali v družbi…pridite in prepričajte se zakaj je Kanin drugačen. Pripravili smo posebne cene za družine, športne navdušence, za najmlajše in najstarejše.

več novic >

Dogodki

JOGA - KANIN 22.8.2017

Joga na 2200m nad morjem. Pridružite se nam na poletni jogi na Kaninu - na gori s pogledom na dolino Soče, Alpe in morje. Ta poseben dogodek bo vključeval vožnjo z gondolo na Kanin. Uživali bomo v 1 urnem tečaju joge s čudovitimi panoramami daleč naokoli.

več novic >

Aktualno

MTB SPUST IZ POSTAJE B, C

Do zanimivega a zahtevnega spusta lahko vsi gorski kolesarji z gondolo peljete kolo do postaje B in C. Iz B je urejena GORSKO KOLESARSKA POT KANIN.

več novic >

Aktualno

JADRALNO PADALSTVO

S Kanina je možno leteti proti slapu Boka in naprej proti Tolminu, ter na vzhod v osrčje Julijskih Alp. Pristajalno mesto se nahaja v bližini Bovca - Bovec BREG. Na vzletnem ter pristajalnem mestu so vetrni trakovi. Omejitve: 2900 m nad terenom. V bližini je športno letališče Bovec.

več novic >

Aktualno

POHODNIŠTVO

Z najdaljšo slovensko žičnico se lahko zapeljete do našega edinega visokogorskega smučišča na višini 2200 metrov, kjer se odpre povsem novo okno v svet. Pogled na Alpe in morje ob lepem vremenu.

več novic >

Aktualno

več novic >

Aktualno

NARAVOSLOVNA UČNA POT

Geografijo tega naravnega okolja predstavljamo s sedmimi informacijskimi tablami naravoslovne poti v neposredni bližini restavracije Prestreljenik. Pot je primerna za vse starostne skupine. Spoznajte Kaninsko pogorje tudi na ta način.

več novic >

Aktualno

Kanin poleti obratuje vsak dan

Vabljeni, da se nam pridružite na 2200m vsak dan do 15. septembra. V primeru slabe vremenske napovedi, krožnokabinska žičnica ne bo obratovala. Informacije bodo objavljene na spletnni strani www.kanin.si in FB Kanin-Sella Nevea.

več novic >

Dogodki

NOČNE LEPOTE NA KANINU

Na Kaninu na 2200m lahko v nočnih urah opazujete oddaljene galaksije in množico zvezd. Dogodek je edinstven, drugačen, poseben. Datume bomo objavili naknadno. Te predstave ne smete zamuditi.

več novic >

Aktualno

ADRENALINSKI PARK - VIA FERRATA

Prva družinska zavarovana pot v Sloveniji - težavnost A, poteka preko strme stene na Prestreljeniku od Sedla vse do Prestreljeniškega okna v skupni dolžini 750 metrov. Vstopno mesto je tik nad Sedlom na 2283 metrih nadmorske višine in se dvigne do 2391 metrov.

več novic >

V živo s Kanina

več >

Karta smučišča Kanin - Sella Nevea

večji zemljevid >