Sobotni večer za dame

datum: 25.03.2017

Magični Sobotni večer za dame bo v soboto, 25. marca.

Vecer_za_dame_kanin_2017_fb_02

SOBOTNI VEČER ZA DAME in vaše spremljevalce

Po odličnih vtisih, ki jih je pustila premierna PredValentinova večerja na 2202 metrih nad morjem, na Kaninu ponovno organiziramo nepozaben večer in sicer v soboto, 25. 3. Vanj bodo vključene dobrote in zabava, ob katerih se boste dame počutile razvajene. Pustolovke, ljubiteljice plesa, gurmanke in navdušenke nad čokolado, ta večer je namenjen vam! Dobrodošli tudi vaši spremljevalci.

Pustolovke, ljubiteljice plesa, gurmanke in navdušenke nad čokolado, ta večer je namenjen vam!

Opis programa:

  • Ob 16. uri in 15 min bomo pričeli z vzpenjanjem na 2202 m.  Gondole vas bodo odpeljale od vsakdanjega vrveža in pripeljale na zabave in smeha poln večer.
  • Po izkazani dobrodošlici z aperitivom boste imele vi in vaša družba na voljo kulinarične dobrote, s katerimi se boste lahko do sitega okrepčale. Ob bogati ponudbi glavnih jedi seveda ne bo primankovalo sladkih prigrizkov s poudarkom na čokoladi.
  •  Ves večer bo poskrbljeno za živahno glasbo in prostor za ples.
  • Da bo večer na 2202 metrih nad morjem resnično nepozaben, za dame pripravljamo prav posebno presenečenje!
  • Po večerni zabavi se boste okoli 22. ure v gondoli z razgledom na luči Tržaškega zaliva ter  Bovca spustili v dolino.

Da bo večer na 2202 metrih nad morjem resnično nepozaben, za dame pripravljamo prav posebno presenečenje.

Ker je število mest omejeno, vas prosimo za predhodno rezervacijo. Vaša rezervacija je potrjena z nakupom karte v predprodaji. Karte lahko kupite na prodajnem mestu smučarskih kart ali v pisarnai Javnega zavoda Sončni Kanin na A postaji gondolske žičnice v Bovcu. Lahko jih tudi naročite po povzetju na vaš naslov. Naročila sprejemamo na tel. št. 041 313 953 in e-naslovu info@kanin.si. Cena prevoza z gondolo in Večera za dame v najvišje ležeči slovenski restavraciji je 45 € na osebo. Število mest je omejeno.

Veselimo se druženja z vami,

Ekipa Sončnega Kanina

Panorama smučišča

Smučišče Kanin - Sella Nevea privablja številne ljubitelje naravnega snega in vse, ki želijo uživati na smučarski plaži s pogledom na morje.

več >

Aktualno

AKTIVNO & ADRENALINSKO POLETJE

Na Kaninu bo vsak našel nekaj zase. Pohodništvo, kolesarjenje in MTB spusti z gorskimi kolesi, jadralno padalstvo, uživanje v naravi, v razgledih do morja, v soncu, sam ali v družbi…pridite in prepričajte se zakaj je Kanin drugačen. Pripravili smo posebne cene za družine, športne navdušence, za najmlajše in najstarejše.

več novic >

Dogodki

JOGA - KANIN

Joga na 2200m nad morjem. Pridružite se nam na poletni jogi na Kaninu - na gori s pogledom na dolino Soče, Alpe in morje. Ta poseben dogodek bo vključeval vožnjo z gondolo na Kanin. Uživali bomo v 1 urnem tečaju joge s čudovitimi panoramami daleč naokoli.

več novic >

Aktualno

MTB SPUST IZ POSTAJE B, C

POMEMBNO: zaradi zadnjega neurja, ki je podrlo drevesa, spust do nadaljnega iz B postaje ni mogoč. Do zanimivega a zahtevnega spusta lahko vsi gorski kolesarji z gondolo peljete kolo do postaje B in C. Iz B je urejena GORSKO KOLESARSKA POT KANIN.

več novic >

Aktualno

JADRALNO PADALSTVO

S Kanina je možno leteti proti slapu Boka in naprej proti Tolminu, ter na vzhod v osrčje Julijskih Alp. Pristajalno mesto se nahaja v bližini Bovca - Bovec BREG. Na vzletnem ter pristajalnem mestu so vetrni trakovi. Omejitve: 2900 m nad terenom. V bližini je športno letališče Bovec.

več novic >

Aktualno

POHODNIŠTVO

Z najdaljšo slovensko žičnico se lahko zapeljete do našega edinega visokogorskega smučišča na višini 2200 metrov, kjer se odpre povsem novo okno v svet. Pogled na Alpe in morje ob lepem vremenu.

več novic >

Aktualno

več novic >

Aktualno

NARAVOSLOVNA UČNA POT

Geografijo tega naravnega okolja predstavljamo s sedmimi informacijskimi tablami naravoslovne poti v neposredni bližini restavracije Prestreljenik. Pot je primerna za vse starostne skupine. Spoznajte Kaninsko pogorje tudi na ta način.

več novic >

Aktualno

Kanin poleti obratuje vsak dan

Vabljeni, da se nam pridružite na 2200m vsak dan do 15. septembra. V primeru slabe vremenske napovedi, krožnokabinska žičnica ne bo obratovala. Informacije bodo objavljene na spletnni strani www.kanin.si in FB Kanin-Sella Nevea.

več novic >

Dogodki

NOČNE LEPOTE NA KANINU

Na Kaninu na 2200m lahko v nočnih urah opazujete oddaljene galaksije in množico zvezd. Dogodek je edinstven, drugačen, poseben. Datume bomo objavili naknadno. Te predstave ne smete zamuditi.

več novic >

Aktualno

ADRENALINSKI PARK - VIA FERRATA

Prva družinska zavarovana pot v Sloveniji - težavnost A, poteka preko strme stene na Prestreljeniku od Sedla vse do Prestreljeniškega okna v skupni dolžini 750 metrov. Vstopno mesto je tik nad Sedlom na 2283 metrih nadmorske višine in se dvigne do 2391 metrov.

več novic >

V živo s Kanina

več >

Karta smučišča Kanin - Sella Nevea

večji zemljevid >