Sobotni večer za dame

datum: 25.03.2017

Magični Sobotni večer za dame bo v soboto, 25. marca.

Vecer_za_dame_kanin_2017_fb_02

SOBOTNI VEČER ZA DAME in vaše spremljevalce

Po odličnih vtisih, ki jih je pustila premierna PredValentinova večerja na 2202 metrih nad morjem, na Kaninu ponovno organiziramo nepozaben večer in sicer v soboto, 25. 3. Vanj bodo vključene dobrote in zabava, ob katerih se boste dame počutile razvajene. Pustolovke, ljubiteljice plesa, gurmanke in navdušenke nad čokolado, ta večer je namenjen vam! Dobrodošli tudi vaši spremljevalci.

Pustolovke, ljubiteljice plesa, gurmanke in navdušenke nad čokolado, ta večer je namenjen vam!

Opis programa:

  • Ob 16. uri in 15 min bomo pričeli z vzpenjanjem na 2202 m.  Gondole vas bodo odpeljale od vsakdanjega vrveža in pripeljale na zabave in smeha poln večer.
  • Po izkazani dobrodošlici z aperitivom boste imele vi in vaša družba na voljo kulinarične dobrote, s katerimi se boste lahko do sitega okrepčale. Ob bogati ponudbi glavnih jedi seveda ne bo primankovalo sladkih prigrizkov s poudarkom na čokoladi.
  •  Ves večer bo poskrbljeno za živahno glasbo in prostor za ples.
  • Da bo večer na 2202 metrih nad morjem resnično nepozaben, za dame pripravljamo prav posebno presenečenje!
  • Po večerni zabavi se boste okoli 22. ure v gondoli z razgledom na luči Tržaškega zaliva ter  Bovca spustili v dolino.

Da bo večer na 2202 metrih nad morjem resnično nepozaben, za dame pripravljamo prav posebno presenečenje.

Ker je število mest omejeno, vas prosimo za predhodno rezervacijo. Vaša rezervacija je potrjena z nakupom karte v predprodaji. Karte lahko kupite na prodajnem mestu smučarskih kart ali v pisarnai Javnega zavoda Sončni Kanin na A postaji gondolske žičnice v Bovcu. Lahko jih tudi naročite po povzetju na vaš naslov. Naročila sprejemamo na tel. št. 041 313 953 in e-naslovu info@kanin.si. Cena prevoza z gondolo in Večera za dame v najvišje ležeči slovenski restavraciji je 45 € na osebo. Število mest je omejeno.

Veselimo se druženja z vami,

Ekipa Sončnega Kanina

Vreme in snežne razmere

Na Kaninskem pogorju pade največ padavin v Sloveniji, večinoma v obliki snega med novembrom in marcem. Snežna odeja lahko doseže debelino več kot 5 m.  

več >

Panorama smučišča

Smučišče Kanin - Sella Nevea privablja številne ljubitelje naravnega snega in vse, ki želijo uživati na smučarski plaži s pogledom na morje.

več >

Aktualno

več novic >

Dogodki

več novic >

Dogodki

Rock ON Kanin

Ob nori Rock zabavi na snegu se v nedeljo, 30. 4., potegujte za naslov Miss ali Mister Kanina 2017 in osvojite megastične nagrade!

več novic >

V živo s Kanina

več >

Karta smučišča Kanin - Sella Nevea

večji zemljevid >