Na Kaninu že veljajo posezonske cene

datum: 13.03.2017

Smučišče Kanin ponuja najlepšo pomladansko smuko zdaj po posezonskih cenah!

Kanin Skiing - Photo Luka ČernutaNAJLEPŠA POMLADANSKA SMUKA PO NEVERJETNO UGODNIH CENAH

Od 13. marca dalje veljajo za smučišče Kanin in povezani smučišči Kanin - Sella Nevea posezonske cene! Tako za dnevno smučarsko karto za odraslo osebo namesto 35 € odštejete le 25 €, za mladinsko dnevno smučarsko karto namesto 26 € le 19 €. Otroci do 10. let na Kaninu in v Sella Nevei smučajo brezplačno.

 

 

Smuka na Kaninu je odlična in po posezonskih cenah!

Kanin Ski Resort Slovenia Soca Valley Best International Skiing 01Najvišje ležeče smučišče v Sloveniji se lahko pohvali z debelo snežno odejo in čudovitimi razmerami. Najlepšo pomladansko smuko ne smete zamuditi!

Nov cenik smučarskih kart >

Še več ugodnosti!!

Na Kaninu lahko smučate še ceneje. Za tiste, ki boste nočili v kateri od Partnerskih nastanitev smučišča Kanin v Zgornjem Posočju, je smuka še do 25% ugodnejša!!

Partnerske nastanitve Kanina najdete tukaj >

 

Na posezonske cene še do 25% popust!

Družinsko smučanje

Vabljeni na Sončni Kanin...

 

 

 

 

Petek, 23.6. smo odprti

Ker je na Kaninu še sneg, bodo nekatere aktivnosti aktualne šele s koncem junija oz. začetkom julija. Informacije bomo glede na razmere ažurirali. Za obisk Kanina priporočamo primerno opremo in obutev. Bodite pozorni pri gibanju v naravi na Kaninu. Še posebej to ve

več >

Panorama smučišča

Smučišče Kanin - Sella Nevea privablja številne ljubitelje naravnega snega in vse, ki želijo uživati na smučarski plaži s pogledom na morje.

več >

Aktualno

AKTIVNO & ADRENALINSKO POLETJE

Na Kaninu bo vsak našel nekaj zase. Pohodništvo, kolesarjenje in MTB spusti z gorskimi kolesi, jadralno padalstvo, uživanje v naravi, v razgledih do morja, v soncu, sam ali v družbi…pridite in prepričajte se zakaj je Kanin drugačen. Pripravili smo posebne cene za družine, športne navdušence, za najmlajše in najstarejše.

več novic >

Dogodki

ORKESTER CAMP - KANIN

Poletni utrip - ORKESTER CAMP (5. in 16.7.). Vabljeni, da se nam pridružite. Odlični glasbeni nastopi, poletna terasa, zanimiva gostinska ponudba...veliko razlogov, da ste v naši družbi.

več novic >

Aktualno

več novic >

Aktualno

JADRALNO PADALSTVO

S Kanina je možno leteti proti slapu Boka in naprej proti Tolminu, ter na vzhod v osrčje Julijskih Alp. Pristajalno mesto se nahaja v bližini Bovca - Bovec BREG. Na vzletnem ter pristajalnem mestu so vetrni trakovi. Omejitve: 2900 m nad terenom. V bližini je športno letališče Bovec.

več novic >

Aktualno

POHODNIŠTVO

Z najdaljšo slovensko žičnico se lahko zapeljete do našega edinega visokogorskega smučišča na višini 2200 metrov, kjer se odpre povsem novo okno v svet. Pogled na Alpe in morje ob lepem vremenu.

več novic >

Aktualno

Od 26.6. naprej obratujemo vsak dan

V ponedeljek, 26.6. krožno kabinska žičnica na Kanin obratuje. Po novem vas z gondolo na 2200m popeljemo vsak dan do 15.9. V primeru slabe vremenske napovedi, bo Kanin zaprt. Ažurirane informacije bodo objavljene na www.kanin.si, FB Kanin-Sella Nevea.

več novic >

Aktualno

več novic >

V živo s Kanina

več >

Karta smučišča Kanin - Sella Nevea

večji zemljevid >