Kanin in Sella Nevea med Naj smučišči

datum: 05.04.2017

Povezani smučišči nagrajeni z najlepšim priznanjem. Obiskovalci ste jih izvolili med Naj smučišča.

Kanin in Sella Nevea med Naj smučišči

Priznamo, še ne za nami je intenzivna zimska sezona polna majhnih improvizacij, ki so se sčasoma (še dobro) vsaj malo razredčile. Pa vendar nas že ves ta čas spremlja nekakšna pozitiva. Vsi člani ekipe, nekateri bolj, drugi manj izkušeni, še vedno vsako jutro pridemo na delo z ljubeznijo do tega, kar opravljamo. Vsak izmed nas nosi svoje odgovornosti, zaradi katerih je dragocen del kolektiva Sončnega Kanina. Pa vendar smo vsi le ljudje s takšnimi in drugačnimi pisanimi karakteristikami, ki kdaj pa kdaj nebi zrastle niti v bujni domišljiji Walta Disneya. Enako velja za veličastno naravno okolje okoli nas.

Hvala za vašo podporo!

V opisanem duhu se med nas (skoraj) vsak dan pomešate vi, dragi obiskovalci. Nekateri med vami ste praktično del Kanina in si težko predstavljamo, da mine teden brez vas. Nekateri nas obiskujete občasno. Nekaterih se razveselimo, ker ste nov obraz na smučišču. Prav vi, dragi obiskovalci, ste nam za ne malo truda, ki ga vlagamo v mogočno goro, namenili najlepše priznanje, ki bi si ga letos lahko želeli. Izvolili ste nas med Naj smučišča. Iskrena hvala za vso vašo podporo, večkrat izkazano potrpljenje in besede vzpodbude. Vaš obisk je za nas neprecenljiv.

Seveda moramo omeniti tudi nepogrešljivo Sella Neveo. Skupaj lahko ponudimo več vsega lepega, kar ponujajo zasnežene Alpe. Zelo nas veseli, da ste slovenski smučarji tudi to smučišče izglasovano med Naj smučišča.

Kanin_Sella_Nevea_naj_smucisce_2017_diplome

Petek, 23.6. smo odprti

Ker je na Kaninu še sneg, bodo nekatere aktivnosti aktualne šele s koncem junija oz. začetkom julija. Informacije bomo glede na razmere ažurirali. Za obisk Kanina priporočamo primerno opremo in obutev. Bodite pozorni pri gibanju v naravi na Kaninu. Še posebej to ve

več >

Panorama smučišča

Smučišče Kanin - Sella Nevea privablja številne ljubitelje naravnega snega in vse, ki želijo uživati na smučarski plaži s pogledom na morje.

več >

Aktualno

AKTIVNO & ADRENALINSKO POLETJE

Na Kaninu bo vsak našel nekaj zase. Pohodništvo, kolesarjenje in MTB spusti z gorskimi kolesi, jadralno padalstvo, uživanje v naravi, v razgledih do morja, v soncu, sam ali v družbi…pridite in prepričajte se zakaj je Kanin drugačen. Pripravili smo posebne cene za družine, športne navdušence, za najmlajše in najstarejše.

več novic >

Dogodki

ORKESTER CAMP - KANIN

Poletni utrip - ORKESTER CAMP (5. in 16.7.). Vabljeni, da se nam pridružite. Odlični glasbeni nastopi, poletna terasa, zanimiva gostinska ponudba...veliko razlogov, da ste v naši družbi.

več novic >

Aktualno

več novic >

Aktualno

JADRALNO PADALSTVO

S Kanina je možno leteti proti slapu Boka in naprej proti Tolminu, ter na vzhod v osrčje Julijskih Alp. Pristajalno mesto se nahaja v bližini Bovca - Bovec BREG. Na vzletnem ter pristajalnem mestu so vetrni trakovi. Omejitve: 2900 m nad terenom. V bližini je športno letališče Bovec.

več novic >

Aktualno

POHODNIŠTVO

Z najdaljšo slovensko žičnico se lahko zapeljete do našega edinega visokogorskega smučišča na višini 2200 metrov, kjer se odpre povsem novo okno v svet. Pogled na Alpe in morje ob lepem vremenu.

več novic >

Aktualno

Od 26.6. naprej obratujemo vsak dan

V ponedeljek, 26.6. krožno kabinska žičnica na Kanin obratuje. Po novem vas z gondolo na 2200m popeljemo vsak dan do 15.9. V primeru slabe vremenske napovedi, bo Kanin zaprt. Ažurirane informacije bodo objavljene na www.kanin.si, FB Kanin-Sella Nevea.

več novic >

Aktualno

več novic >

V živo s Kanina

več >

Karta smučišča Kanin - Sella Nevea

večji zemljevid >