Kanin in Sella Nevea med Naj smučišči

datum: 05.04.2017

Povezani smučišči nagrajeni z najlepšim priznanjem. Obiskovalci ste jih izvolili med Naj smučišča.

Kanin in Sella Nevea med Naj smučišči

Priznamo, še ne za nami je intenzivna zimska sezona polna majhnih improvizacij, ki so se sčasoma (še dobro) vsaj malo razredčile. Pa vendar nas že ves ta čas spremlja nekakšna pozitiva. Vsi člani ekipe, nekateri bolj, drugi manj izkušeni, še vedno vsako jutro pridemo na delo z ljubeznijo do tega, kar opravljamo. Vsak izmed nas nosi svoje odgovornosti, zaradi katerih je dragocen del kolektiva Sončnega Kanina. Pa vendar smo vsi le ljudje s takšnimi in drugačnimi pisanimi karakteristikami, ki kdaj pa kdaj nebi zrastle niti v bujni domišljiji Walta Disneya. Enako velja za veličastno naravno okolje okoli nas.

Hvala za vašo podporo!

V opisanem duhu se med nas (skoraj) vsak dan pomešate vi, dragi obiskovalci. Nekateri med vami ste praktično del Kanina in si težko predstavljamo, da mine teden brez vas. Nekateri nas obiskujete občasno. Nekaterih se razveselimo, ker ste nov obraz na smučišču. Prav vi, dragi obiskovalci, ste nam za ne malo truda, ki ga vlagamo v mogočno goro, namenili najlepše priznanje, ki bi si ga letos lahko želeli. Izvolili ste nas med Naj smučišča. Iskrena hvala za vso vašo podporo, večkrat izkazano potrpljenje in besede vzpodbude. Vaš obisk je za nas neprecenljiv.

Seveda moramo omeniti tudi nepogrešljivo Sella Neveo. Skupaj lahko ponudimo več vsega lepega, kar ponujajo zasnežene Alpe. Zelo nas veseli, da ste slovenski smučarji tudi to smučišče izglasovano med Naj smučišča.

Kanin_Sella_Nevea_naj_smucisce_2017_diplome

Vreme in snežne razmere

Cenjene obiskovalce obveščamo, da  smo žičniške naprave zaprli in tako zaključili zimsko sezono 2016/17.

Vsem obiskovalcem in podpornikom se zahvaljujemo za obisk in vso podporo.

Prav kmalu vas bomo obvestili o novostih, ki jih pripravljamo za poletno sezono 2

več >

Panorama smučišča

Smučišče Kanin - Sella Nevea privablja številne ljubitelje naravnega snega in vse, ki želijo uživati na smučarski plaži s pogledom na morje.

več >

Aktualno

Začetek poletne sezone bo 3. junija

Zaključek zimske sezone tudi za smučišče Kanin. Po krajšem premoru bo krožno-kabinska žičnica za obiskovalce ponovno obratovala od 3. junija dalje.

več novic >

V živo s Kanina

več >

Karta smučišča Kanin - Sella Nevea

večji zemljevid >