Kanin in Sella Nevea med Naj smučišči

datum: 05.04.2017

Kanin in Sella Nevea med Naj smučišči

Priznamo, še ne za nami je intenzivna zimska sezona polna majhnih improvizacij, ki so se sčasoma (še dobro) vsaj malo razredčile. Pa vendar nas že ves ta čas spremlja nekakšna pozitiva. Vsi člani ekipe, nekateri bolj, drugi manj izkušeni, še vedno vsako jutro pridemo na delo z ljubeznijo do tega, kar opravljamo. Vsak izmed nas nosi svoje odgovornosti, zaradi katerih je dragocen del kolektiva Sončnega Kanina. Pa vendar smo vsi le ljudje s takšnimi in drugačnimi pisanimi karakteristikami, ki kdaj pa kdaj nebi zrastle niti v bujni domišljiji Walta Disneya. Enako velja za veličastno naravno okolje okoli nas.

Hvala za vašo podporo!

V opisanem duhu se med nas (skoraj) vsak dan pomešate vi, dragi obiskovalci. Nekateri med vami ste praktično del Kanina in si težko predstavljamo, da mine teden brez vas. Nekateri nas obiskujete občasno. Nekaterih se razveselimo, ker ste nov obraz na smučišču. Prav vi, dragi obiskovalci, ste nam za ne malo truda, ki ga vlagamo v mogočno goro, namenili najlepše priznanje, ki bi si ga letos lahko želeli. Izvolili ste nas med Naj smučišča. Iskrena hvala za vso vašo podporo, večkrat izkazano potrpljenje in besede vzpodbude. Vaš obisk je za nas neprecenljiv.

Seveda moramo omeniti tudi nepogrešljivo Sella Neveo. Skupaj lahko ponudimo več vsega lepega, kar ponujajo zasnežene Alpe. Zelo nas veseli, da ste slovenski smučarji tudi to smučišče izglasovano med Naj smučišča.

Kanin_Sella_Nevea_naj_smucisce_2017_diplome