Kanin danes zaprt zaradi neprimernih vremenskih razmer

datum: 23.03.2017

23.03.2017: Smučišče Kanin danes ne obratuje zaradi zelo neprimernih vremenskih razmer. Smučanje je možno v Sella Nevei.

LTO Bovec - Otvoritev Kanina 23.12.2016 Zaradi neprimernih vremenskih razmer so naprave na slovenski strani Kanina danes zaprte. Smučišče Sella Nevea obratuje. V kolikor bo cesta čez prelaz Predel kopna, bo organiziran Skibus za prevoz smučarjev iz Bovca v Sella Neveo, ki bo danes vozil po izrednem voznem redu. Prosim, da se za ski bus do 8:30 ure prijavite na tel. št. 05/ 384 1919. Skibus se bo pred odhodom iz Bovca ustavil tudi na A postaji Kaninske žičnice, kjer bo možno uveljavite vavčerje s popusti za nakup smučarskih kart.

Delujoče naprave na smučišču Sella Nevea>

Skibus na relaciji Bovec - Sella Nevea - Bovec (izredni vozni red)>

Razmere na prelazu Predel >

 

Vreme in snežne razmere

Na Kaninskem pogorju pade največ padavin v Sloveniji, večinoma v obliki snega med novembrom in marcem. Snežna odeja lahko doseže debelino več kot 5 m.  

več >

Panorama smučišča

Smučišče Kanin - Sella Nevea privablja številne ljubitelje naravnega snega in vse, ki želijo uživati na smučarski plaži s pogledom na morje.

več >

Aktualno

več novic >

Dogodki

več novic >

Dogodki

Rock ON Kanin

Ob nori Rock zabavi na snegu se v nedeljo, 30. 4., potegujte za naslov Miss ali Mister Kanina 2017 in osvojite megastične nagrade!

več novic >

V živo s Kanina

več >

Karta smučišča Kanin - Sella Nevea

večji zemljevid >