Na Kaninu dogaja!

datum: 25.01.2017

To soboto vas vabimo na Kanin na Snow Glamm Party! Pričakujemo obilo sonca zato se zabavajte z nami na najvišje ležeči snežni plaži ob dobrih ritmih DJ Webba.

Snow Glamm Party Kanin

Ob obilici sonca, ki ga pričakujemo ta vikend, vabimo na čudovito snežno plažo na Kanin. Na plaži in ob najvišje ležečem slovenskem baru bo za dobro glasbo in vzdušje skrbel mojster glasbe DJ Webb. Obiskovalce bo razveseljevala tudi akcijska ponudba Bombardina - plačaš tri, dobiš štiri. S pogledom na Triglav in Jadran je to lahko doživetje tako za smučarje kot za nesmučarje.

Za smučarje še vedno nudimo akcijske cene smučarskih kart, otroci do 10 let in upokojenci nad 75 let se lahko peljejo na Kanin brezplačno (smučarji in nesmučarji).

To soboto na Kanin na Kosilo! Nesmučarji se lahko z gondolo do najvišje slovenske restavracije popeljete po posebno ugodnih cenah. Otroci le za 9 € in odrasli le za 12 €.

V restavraciji vas bodo razveseljevale poseben dnevni menu, otroški menu in brezplačne otroške delavnice.

Pridite s prijatelji ali družino na Kanin in si za vikend privoščite prav posebno doživetje.

Vreme in snežne razmere

Na Kaninskem pogorju pade največ padavin v Sloveniji, večinoma v obliki snega med novembrom in marcem. Snežna odeja lahko doseže debelino več kot 5 m.  

več >

Panorama smučišča

Smučišče Kanin - Sella Nevea privablja številne ljubitelje naravnega snega in vse, ki želijo uživati na smučarski plaži s pogledom na morje.

več >

Aktualno

več novic >

Dogodki

več novic >

Dogodki

Rock ON Kanin

Ob nori Rock zabavi na snegu se v nedeljo, 30. 4., potegujte za naslov Miss ali Mister Kanina 2017 in osvojite megastične nagrade!

več novic >

V živo s Kanina

več >

Karta smučišča Kanin - Sella Nevea

večji zemljevid >