PredVALENTINOVA večerja

datum: 11.02.2017

Za vas in vašo najdražjo osebo prvič prirejamo romantično večerjo v najvišje ležeči slovenski restavraciji.

 

PredValentinova večerja na Kaninu v najvišje ležeči slovenski restavraciji Prestreljenik - 2017.

 

 

 

Vabljeni na PredVALENTINOVO večerjo, katere se lahko na Kaninu udeležite prvič.

V Restavraciji Prestreljenik na smučišču Kanin prvič prirejamo večerjo za vse tiste, ki ste zaljubljeni do 2202 m in še naprej. Ne zamudite priložnosti in se nam pridružite v soboto, 11. februarja, na tem prav posebnem večeru.

Opis programa:

Ob 16. uri in 15 min bomo pričeli z vzpenjanjem na 2202 m.  Vožnja z gondolo vam bo ponudila intimnost, v kateri boste lahko pobegnili vsakdanjemu vrvežu in se za nekaj časa posvetili drug drugemu ali tudi dobri družbi dveh prijateljev. Kot vam bo najbolj prav.

Zbrani v restavraciji bomo vsi skupaj stopili na teraso in nazdravili ob sončnem zahodu. 

Sledi večerja s priložnostnim vzdušjem. Prijazni natakarji vam bodo z izbranim menujem postregli pri vaši mizi. Med Mesnim in Ribjim menujem, ki sta opisana spodaj, se odločite ob rezervaciji.

 Ves čas večerje bo poskrbljeno za primerno glasbo in za mesto, kjer se boste lahko ob njej zavrteli.

Po večerji in prijetnem druženju se boste okoli 22. ure v intimnosti gondole in z razgledom na luči Tržaškega zaliva ter  Bovca spustili v dolino.

 

Izbirate lahko med dvema priložnostnima menujema:

               Mesni menu                Ribji menu

 

  1. Nabodala z bovškim sirom, pršutom in melono.
  2. Penina in sadje.
  3. Juha iz muškatne buče z domačim raviolom.
  4. Svinjska ribica v listnatem testu na korenčkovem pireju in pečeni krompirjevi krhlji z rožmarinom.
  5. Panna cotta s toplimi gozdnimi sadeži, nežno stepeno smetano in srčkom iz krhkega testa.

 

  1. Nabodala z bovškim sirom, popečenimi bučkami in melono.
  2. Penina in sadje.
  3. Juha iz muškatne buče z domačim riviolom.
  4. File postrvi na špinačni kremi s skutnimi žličniki in zelenjavnim kipnikom.
  5. Panna cotta s toplimi gozdnimi sadeži, nežno stepeno smetano in srčkom iz krhkega testa.

 

Presenetite svojo najdražjo osebo in jo povabite na romantično večerjo v najvišje ležečo slovensko restavracijo.

 

Vaša rezervacija je potrjena z nakupom karte v predprodaji. Karte lahko kupite na prodajnem mestu kart ali v pisarnai Javnega zavoda Sončni Kanin na A postaji gondolske žičnice v Bovcu. Lahko jih tudi naročite po povzetju na vaš naslov. Naročila sprejemamo na e-naslovu info@kanin.si. Cena prevoza z gondolo in PredValentinove večerje v najvišje ležeči slovenski restavraciji je 45 € na osebo. Število mest je omejeno.

V kolikor imate še kakšno vprašanje, lahko pokličete na tel. št. 041 313 953.

Veselimo se vašega obiska,

Ekipa Sončnega Kanina

 

 

Panorama smučišča

Smučišče Kanin - Sella Nevea privablja številne ljubitelje naravnega snega in vse, ki želijo uživati na smučarski plaži s pogledom na morje.

več >

Aktualno

AKTIVNO & ADRENALINSKO POLETJE

Na Kaninu bo vsak našel nekaj zase. Pohodništvo, kolesarjenje in MTB spusti z gorskimi kolesi, jadralno padalstvo, uživanje v naravi, v razgledih do morja, v soncu, sam ali v družbi…pridite in prepričajte se zakaj je Kanin drugačen. Pripravili smo posebne cene za družine, športne navdušence, za najmlajše in najstarejše.

več novic >

Dogodki

JOGA - KANIN 22.8.2017

Joga na 2200m nad morjem. Pridružite se nam na poletni jogi na Kaninu - na gori s pogledom na dolino Soče, Alpe in morje. Ta poseben dogodek bo vključeval vožnjo z gondolo na Kanin. Uživali bomo v 1 urnem tečaju joge s čudovitimi panoramami daleč naokoli.

več novic >

Aktualno

MTB SPUST IZ POSTAJE B, C

Do zanimivega a zahtevnega spusta lahko vsi gorski kolesarji z gondolo peljete kolo do postaje B in C. Iz B je urejena GORSKO KOLESARSKA POT KANIN.

več novic >

Aktualno

JADRALNO PADALSTVO

S Kanina je možno leteti proti slapu Boka in naprej proti Tolminu, ter na vzhod v osrčje Julijskih Alp. Pristajalno mesto se nahaja v bližini Bovca - Bovec BREG. Na vzletnem ter pristajalnem mestu so vetrni trakovi. Omejitve: 2900 m nad terenom. V bližini je športno letališče Bovec.

več novic >

Aktualno

POHODNIŠTVO

Z najdaljšo slovensko žičnico se lahko zapeljete do našega edinega visokogorskega smučišča na višini 2200 metrov, kjer se odpre povsem novo okno v svet. Pogled na Alpe in morje ob lepem vremenu.

več novic >

Aktualno

več novic >

Aktualno

NARAVOSLOVNA UČNA POT

Geografijo tega naravnega okolja predstavljamo s sedmimi informacijskimi tablami naravoslovne poti v neposredni bližini restavracije Prestreljenik. Pot je primerna za vse starostne skupine. Spoznajte Kaninsko pogorje tudi na ta način.

več novic >

Aktualno

Kanin poleti obratuje vsak dan

Vabljeni, da se nam pridružite na 2200m vsak dan do 15. septembra. V primeru slabe vremenske napovedi, krožnokabinska žičnica ne bo obratovala. Informacije bodo objavljene na spletnni strani www.kanin.si in FB Kanin-Sella Nevea.

več novic >

Dogodki

NOČNE LEPOTE NA KANINU

Na Kaninu na 2200m lahko v nočnih urah opazujete oddaljene galaksije in množico zvezd. Dogodek je edinstven, drugačen, poseben. Datume bomo objavili naknadno. Te predstave ne smete zamuditi.

več novic >

Aktualno

ADRENALINSKI PARK - VIA FERRATA

Prva družinska zavarovana pot v Sloveniji - težavnost A, poteka preko strme stene na Prestreljeniku od Sedla vse do Prestreljeniškega okna v skupni dolžini 750 metrov. Vstopno mesto je tik nad Sedlom na 2283 metrih nadmorske višine in se dvigne do 2391 metrov.

več novic >

V živo s Kanina

več >

Karta smučišča Kanin - Sella Nevea

večji zemljevid >