Na Kaninu že veljajo posezonske cene

datum: 13.03.2017

Smučišče Kanin ponuja najlepšo pomladansko smuko zdaj po posezonskih cenah!

Kanin Skiing - Photo Luka ČernutaNAJLEPŠA POMLADANSKA SMUKA PO NEVERJETNO UGODNIH CENAH

Od 13. marca dalje veljajo za smučišče Kanin in povezani smučišči Kanin - Sella Nevea posezonske cene! Tako za dnevno smučarsko karto za odraslo osebo namesto 35 € odštejete le 25 €, za mladinsko dnevno smučarsko karto namesto 26 € le 19 €. Otroci do 10. let na Kaninu in v Sella Nevei smučajo brezplačno.

 

 

Smuka na Kaninu je odlična in po posezonskih cenah!

Kanin Ski Resort Slovenia Soca Valley Best International Skiing 01Najvišje ležeče smučišče v Sloveniji se lahko pohvali z debelo snežno odejo in čudovitimi razmerami. Najlepšo pomladansko smuko ne smete zamuditi!

Nov cenik smučarskih kart >

Še več ugodnosti!!

Na Kaninu lahko smučate še ceneje. Za tiste, ki boste nočili v kateri od Partnerskih nastanitev smučišča Kanin v Zgornjem Posočju, je smuka še do 25% ugodnejša!!

Partnerske nastanitve Kanina najdete tukaj >

 

Na posezonske cene še do 25% popust!

Družinsko smučanje

Vabljeni na Sončni Kanin...

 

 

 

 

Vreme in snežne razmere

Na Kaninskem pogorju pade največ padavin v Sloveniji, večinoma v obliki snega med novembrom in marcem. Snežna odeja lahko doseže debelino več kot 5 m.  

več >

Panorama smučišča

Smučišče Kanin - Sella Nevea privablja številne ljubitelje naravnega snega in vse, ki želijo uživati na smučarski plaži s pogledom na morje.

več >

Aktualno

več novic >

Dogodki

več novic >

Dogodki

Rock ON Kanin

Ob nori Rock zabavi na snegu se v nedeljo, 30. 4., potegujte za naslov Miss ali Mister Kanina 2017 in osvojite megastične nagrade!

več novic >

V živo s Kanina

več >

Karta smučišča Kanin - Sella Nevea

večji zemljevid >