Akcijske cene tudi za nesmučarje

datum: 20.04.2017

Povzpnite se na 2202m tudi brez smuči za le 10€, otroci do 10. leta imajo obisk brezplačen.

Razgledi s Kanina so več kot fantastični

Povzpnite se na 2202 m tudi brez smuči zdaj po znižanih cenah.

Kanin je znan po edinstvenih in čudovitih panoramah ki se odpirajo vse do Jadranskega morja, zato izkoristite znižane cene povratnih kart, ki veljajo le do konca zimske sezone (7. maj 2017). V razgledih lahko uživate tudi iz najvišje ležeče restavracije v Sloveniji - restavracije Prestreljenik.

Čudoviti razgledi iz najvišje ležeče restavracije v Sloveniji. Obiščite Kanin!

Cenik za povratno karto s krožno-kabinsko žičnico:

  • Odrasla namesto 17 € zdaj 10 €.
  • Junior* in Senior** namesto 12 € zdaj 7 €.
  • Otroci do 10 let in Seniorji nad 75 let BREZPLAČNO.

*JUNIOR velja za mladostnike od 10. do 20. leta (od letnice rojstva 1997 do vključno 2006) in študente z veljavno študentsko izkaznico.

**SENIOR velja za odrasle od  65. do 75. leta (od letnice rojstva 1942 do vključno 1952).

 

(panorama) David Štulc Zornik - Kanin, zima (5) (Large)

Na_kanin_na_kosilo_ponudba_restavracije_web

 

Dobrodošli :)

 

 

 

 

 

 

Petek, 23.6. smo odprti

Ker je na Kaninu še sneg, bodo nekatere aktivnosti aktualne šele s koncem junija oz. začetkom julija. Informacije bomo glede na razmere ažurirali. Za obisk Kanina priporočamo primerno opremo in obutev. Bodite pozorni pri gibanju v naravi na Kaninu. Še posebej to ve

več >

Panorama smučišča

Smučišče Kanin - Sella Nevea privablja številne ljubitelje naravnega snega in vse, ki želijo uživati na smučarski plaži s pogledom na morje.

več >

Aktualno

AKTIVNO & ADRENALINSKO POLETJE

Na Kaninu bo vsak našel nekaj zase. Pohodništvo, kolesarjenje in MTB spusti z gorskimi kolesi, jadralno padalstvo, uživanje v naravi, v razgledih do morja, v soncu, sam ali v družbi…pridite in prepričajte se zakaj je Kanin drugačen. Pripravili smo posebne cene za družine, športne navdušence, za najmlajše in najstarejše.

več novic >

Dogodki

ORKESTER CAMP - KANIN

Poletni utrip - ORKESTER CAMP (5. in 16.7.). Vabljeni, da se nam pridružite. Odlični glasbeni nastopi, poletna terasa, zanimiva gostinska ponudba...veliko razlogov, da ste v naši družbi.

več novic >

Aktualno

več novic >

Aktualno

JADRALNO PADALSTVO

S Kanina je možno leteti proti slapu Boka in naprej proti Tolminu, ter na vzhod v osrčje Julijskih Alp. Pristajalno mesto se nahaja v bližini Bovca - Bovec BREG. Na vzletnem ter pristajalnem mestu so vetrni trakovi. Omejitve: 2900 m nad terenom. V bližini je športno letališče Bovec.

več novic >

Aktualno

POHODNIŠTVO

Z najdaljšo slovensko žičnico se lahko zapeljete do našega edinega visokogorskega smučišča na višini 2200 metrov, kjer se odpre povsem novo okno v svet. Pogled na Alpe in morje ob lepem vremenu.

več novic >

Aktualno

Od 26.6. naprej obratujemo vsak dan

V ponedeljek, 26.6. krožno kabinska žičnica na Kanin obratuje. Po novem vas z gondolo na 2200m popeljemo vsak dan do 15.9. V primeru slabe vremenske napovedi, bo Kanin zaprt. Ažurirane informacije bodo objavljene na www.kanin.si, FB Kanin-Sella Nevea.

več novic >

Aktualno

več novic >

V živo s Kanina

več >

Karta smučišča Kanin - Sella Nevea

večji zemljevid >