Podpisniki pogodb - Kanin

E 3, ENERGETIKA, EKONOMIJA d.o.o.

Podjetje E 3 je eden ključnih dobaviteljev električne energije v Sloveniji. S svojo ponudbo, ambicioznimi poslovnimi načrti in razvojno usmerjenostjo skrbi za ekonomsko učinkovite in okolju prijazne vire energije.

SOFTNET

S SoftNET-om bo razlika pri vašem poslovanju očitna. Zagotavljamo visokokakovostne glasovne, podatkovne in video storitve, s katerimi boste lahko nadzorovali svoje stroške, poenostavili IT operacije in dosegli boljšo povezljivost.

 

MESARSTVO PODOBNIK

Vrhunski mesni izdelki,

vedno okusni, domači in sveži,

so že od  nekdaj zaklad mesarstva Podobnik.

AS DOMŽALE MOTO CENTER D.O.O.

Smo generalni zastopnik in serviser motornih koles Honda, tehničnega programa Honda ter navtičnega programa Honda Marine. Kot ekskluzivni zastopnik znamke Ducati vam nudimo široko ponudbo in servis motornih koles Ducati. V našem salonu in spletni trgovini pa najdete tudi pester izbor motoristične opreme uveljavljenih blagovnih znamk, kot so Alpinestars, Dainese, Macna, Shoei, Nolan, Arai, Premier, Momo, Stylmartin, VR46, Rizoma, Barracuda, Akrapovič, Arrow,  Sc project, Leovince… Zastopamo tudi svetovno priznano blagovno znamko Repsol, ki z visokokakovostnimi motornimi olji in mazivi odlično dopolnjuje naš prodajni asortiment. Opravljamo tehnične preglede za osebna in tovorna vozila ter urejamo zavarovanja, prepise in vse ostale postopke v zvezi z registracijo vozil.

POWERMETER.SI

Assioma pedal (Favero electronics) je cenovno ugoden kolesarski merilec moči. Namestitev traja le nekaj sekund, zato je menjavanje med kolesi enostavno. Povezljivost: ANT+® in Bluetooth v4.0. BONUS: *Simathlon (PC simulacija) *50 minutni posnetek kolesarjenja Jureta Robiča na Dirki čez Ameriko (RAAM2008) *Brezplačna dostava po Sloveniji AKCIJA: Za delitev naše ponudbe na Facebooku prejmete kodo za 10 EUR cenejši nakup katerega koli artikla iz naše ponudbe! Spletna trgovina: powermeter.si Facebook stran: Facebook.com/powermeter.si Zastopa in prodaja: Simmedia d.o.o., Radovljica

POSESTVO BERCE

Posestvo Berce je družinsko posestvo. Že od leta 1610 domujemo v Dornberku, v spodnji Vipavski dolini. Snujemo drzno, da živimo polno. Spoštujemo zemljo, saj le tako lahko iz nje pridelamo najboljše. Ustvarjamo za izbrane, ki prepoznajo pristno in vrhunsko. Veseli nas, da ste med njimi tudi vi.