Snežni telefon
Webcams Zima Poletje

rezervacije

vreme Kanin

jasno

Kanin
17. december
temperatura: -12°C
veter: rahlo vetrovno

več

snežni telefon

Pomembno


V nedeljo, 17.12., bo Kanin obratoval. Odprta bo proga Skripi in Podi. Prevala bo zaradi izjemnih nanosov snega morala še kak dan počakati. Povezava z Italijo Sella Nevea zaenkrat ni mogoča.

Na Kaninu se pripravljajo proge, proži plazove in čisti zamete. V ponedeljek smo zaradi močnega vetra ostali brez elektrike 36h. Zaenkrat lahko obljubimo progo Skripi in Podi. Prevalo, pa če jo bomo uspeli pravočasno iskopati iz snega. Trenutno je od 60 do 300 cm snega. Spremljajte vremenske in snežne razmere. Kanin je poseben predvsem zaradi vetra, ki je nepredvidljiv. Zaradi tega smo primorani kdaj pa kdaj smučišče zapreti, tudi pol ure pred odprtjem. 

 

Kanin je najvišje smučišče v Sloveniji (2.293 m) z razgledi na Alpe in Jadransko morje. Krožnokabinska žičnica nas pripelje na višino 2.202 m. Preko Sedla in Prevale pa se lahko spustite na italijansko stran v Sello Neveo.

Vabljeni!

Dogodki

Ne spreglejte

KANIN SKI RENT & SERVIS

Na izstopni postaji gondole (D postaja) smučišča Kanin se nahaja KANIN SKI RENT & SERVIS. Servis je namenjen osnovnim popravilom smučarske opreme. V izposojevalnici pa ponujamo najem smuči, palic, čelad, pancerjev, smučarskih očal in rokavic za otroke in odrasle. Kmalu tudi SKI ŠOLA KANIN.

PRODAJA SEZONSKIH KART

Še vedno lahko kupite sezonske smučarske karte za smučišče Kanin. S predprodajo smo zaključili.

NA KANINU SMUČAMO - odprte proge

Na Kaninu smučamo od 10. novembra. Do 8.12. samo ob koncih tedna, če nam bodo vremenske in snežne razmere to omogočale. Takrat bodo naprave zagnali tudi v Selli Nevei.

AKTIVNOSTI NA KANINU

Smučišče Kanin - Sella Nevea ponuja smučarjem in deskarjem na snegu prav posebna doživetja. Velike količine naravnega snega in dobre snežne razmere omogočajo smuko vse tja do prvomajskih počitnic. Večina urejenih prog je primernih za izkušenejše smučarje, na obeh straneh smučišča pa je na položnejšem terenu poskrbljeno tudi za najmlajše.

Kanin SKI BUM BAR & PUB Kaninske LEGENDE

Kanin SKI BUM BAR je naša "snežna plaža". Preteklo zimsko sezonokra dogajanja in druženja. Najboljši hamburgerji in hot dog-i, dobra glasba, prijazno osebje in dobra energija so glavni aduti. Pub Kaninske Legende pa se nahaja na A postaji krožnokabinske žičnice.

RESTAVRACIJA Kanin PRESTRELJENIK - 2.202m

Restavracija Prestreljenik leži na 2202m nad morjem in je najvišje ležeča restavracija v Sloveniji. Tu je tudi zadnja postaja gondolske žičnice, ki vozi iz Bovca. Skorajda skozi vse leto restavracija nudi pestro ponudbo hrane in pijače.

SKI BUS

Tudi letos vas bo SKI BUS peljal od Bovca do A postaje in naprej v Sello Neveo, v kolikor vremenske razmere na Kaninu ne bi dopuščale smuke. Več informacij o urniku in pogojih bomo objavili Novembra.

POSTAJALIŠČE ZA AVTODOME

Postajališče za avtodome - PZA je v Bovcu urejeno ob spodnji postaji kaninske gondole, kjer je urejenih 16 parkirnih mest za avtodome. Možen je priklop na elektriko, oskrba z vodo, praznjenje kemičnega wc-ja in izpust odpadne vode. Ljubitelji domov na 4 kolesih ste vabljeni v Bovec tudi pozimi.

Webcam

Karta smučišča Kanin - Sella Nevea

kaninbovec