Restavracija Prestreljnik

Dobrodošli v restavraciji in baru z najlepšim razgledom.

(temp) kanin_smucanje_bigimage Restavracija prestreljenik

 

Restavracija Prestreljenik leži na 2202m nad morjem in je najvišje ležeča restavracija v Sloveniji. Tu je tudi zadnja postaja gondolske žičnice, ki vozi iz Bovca. Skorajda skozi vse leto restavracija nudi pestro ponudbo hrane in pijače, da bi vsakdo našel kaj za svoj okus.

V topli atmosferi lahko najdete mizo s pogledom do morja. Restavracija je namreč postavljena na čudoviti razgledni točki, kjer ujamete panoramo od Triglava do Jadrana, ki se zlato lesketa v daljavi. Naštejete lahko tudi marsikaterega drugega od mogočnih očakov Julijcev. Tam v dolini se sveti čudoviti smaragdni dragulj, Soča.

 

Restavracija Prestreljenik pogosto organizira brezplačne otroške delavnice

Najvišjo restavracijo v Sloveniji obiskuje pisana družba obiskovalcev. Dobrodošli so prav vsi ljubitelji visokogorja, pa najsi vas zanese k nam takšen ali drugačen razlog. Pri nas ste del velike družine Kaninskega pogorja

 Restavracija prestreljenik želi poskrbeti za najmlajše, zato poleg otroških menujev ponuja tudi otroški kotiček. Ob vikendih, praznikih in počitnicah so v otroškem kotičku organizirane brezplačne otroške delavnice, kjer prijazne varuške skrbijo, da se kreativna energija vaših najmlajših usmeri v zanimive likovne stvaritve, med tem pa si lahko vi privoščite nekaj trenutkov oddiha.

Aktualno dogajanje lahko spremljate na facebook strani Restavracije Prestreljenik.

 

 

Na snežni plaži pred najvišje ležečim barom v Sloveniji je vedno veseloSki Bum Bar

Nedaleč od najvišje ležeče restavracije v Sloveniji najdete najvišje ležeči bar z navihanim imenom Ski Bum Bar. Znan po 'pozitivnih vibracijah', katere pričarajo glasba s pozitivnimi ritmi, snežna plaža in vonj po dobrotah z žara, je prava vroča točka Kanina. Tu se v zimskem času srečajo rekreacijski smučarji in deskarji, družine s sankami, turni smučarji in vsi obiskovalci Kanina, ki se nad 2200 metrov z gondolo povzpnejo kar tako, da preživijo dan na drugačen način.

Tudi Ski Bum Bar z veseljem objavlja dogajanje na svoji Facebook strani.