TEST TURNIH in ALPSKIH SMUČI 17.2.

datum: 06.02.2018

  • Organizirana turna odprava 17.2.:

Organizirani dve vodeni skupini za turno smuko.

Kam se bomo odpravili, na dan dogodka pove Rok Zalokar, gorski vodnik.
Tura bo primerna za vse nivoje znanja in sigurno boste vmes prejeli veliko uporabnih informacij o svetu turne smuke.
Na turo se lahko podate s svojo ali izposojeno opremo!

SOBOTA 17.2.

10:00 dopoldanska vodena tura (Kapaciteta 7 ljudi)

12:30 popoldanska vodena tura (Kapaciteta 7 ljudi)

Vodene ture so brezplačne, potrebna je prijava. Testna oprema bo na smučišču na voljo od 9:00 do 15:30

 

NEDELJA 18.2. (zaradi slabše vremenske napovedi odpade)

Testna oprema bo na smučišču na voljo od 9:00 do 14:30 (razen Fischer smuči)

  • Na dan 18.2. Vertical Advantures organizira plazovno delavnico, ki se je lahko udeležite za prejemanje znanja in informacij za varno smuko ali pa z njimi pobegnete na FREERIDE Bus, v lov za popolnim pršičem! Več o njih si lahko preberete na spodnji povezavi, toplo priporočamo! Glede prijav in plačila za se obrnite na Petro: 040-839-471 

Plazovna delavnica: http://vertical-adventures.si/new/en/winter-2/

Freeride bus: https://www.facebook.com/events/2106335486297288/

 

  • Alpske smuči z nasvetom učitelja:

Na voljo bodo tudi vse testne alpske smuči Vitalove testne flote, za večjo izbiro pa pridejo še znamke Elan, Fischer (v nedeljo ne) in Völkl s svojimi obširnimi testnimi flotami.

Inštruktorja smučanja Luka in Matija, ki sta tudi naša zaposlena in imata ogromno znanja poznavanja smuči in tehnike, bosta med testom z vami in delila nasvete ter informacije, ki vas zanimajo.

Primerjali boste lahko občutke z ostalimi smučarji in na najbolj celosten način lahko izbrali svoje bodoče smuči, ali pa samo uživali in prejeli kakšen nasvet za boljšo carving tehniko.

Sobota 17.2.

10:00 dopoldanska skupina testa z nasvetom.

12:30 popoldanska skupina testa z nasvetom.

Nedelja 18.2. (zaradi slabše vremenske napovedi odpade)

10:00 dopoldanska skupina testa z nasvetom.

12:30 popoldanska skupina testa z nasvetom.

Za vse, ki želite testirati sami, si seveda izberete poljubne smuči in uživate. Prosili pa bi vas, da ste odgovorni in razumni pri svojem ravnanju na smučeh. Samostojni test seveda poteka na lastno odgovornost. Test z nasvetom je brezplačen, potrebne pa so prijave, kapacitete so namreč omejene, za soboto vsaka alpska skupina lahko vsebuje največ 20 smučarjev, v nedeljo pa 10.

  • Apres Ski

V soboto zvečer po 19:00 uri vas vabimo v bar Črna ovca, vsi ki boste testirali prejmete kuponček za prvo brezplačno pijačo, na televiziji se bodo vrteli smučarski filmi slovenskih smučarjev in bordarjev, naš team bo kot vedno razpoložen za različne tematike, super bo!

  •  Nastanitev, spanje, prijava 

Vse zainteresirane prosimo, da se obrnete na EXTREME VITAL,  da bo na dan dogodka vse potekalo kar čimbolj tekoče in bomo najbolj zadovoljili vaše želje in potrebe ter se imeli fajn! Prijave sprejemamo na mail, info@extremevital.com  in Ljubljana@extremevital.com ali na telefonski številki 04/51-57-712 in 01/47-00-930.

 

Z veseljem vam vnaprej svetujemo glede opreme in za vas že pripravimo izbrano.Nudimo vam pomoč pri nastanitvi, spanju s sobote na nedeljo, če želite, nam sporočite.

 

Se vidimo!!

Ekipa Extreme Vital in SONČNI KANIN

 

DESIGN: Žiga Bartol