JuliAdriatic Alpine Music Festival 2020

datum: 14.02.2020

juliadriatic

 

A vendar smo hkrati tako visoko, da lahko pustimo vse tegobe v dolini in se prepustimo glasbi, razgledu in smučanju hkrati. Z nami pa bo DJ in producent NIKASHY, ki je zadnje dve leti posvetil predvsem svojemu prvemu albumu. Zaupal nam je tudi, da bomo lahko v soboto prvič slišali nekaj skladb iz prihajajočega albuma. To je le še en razlog več, da se nam pridružite na najvišji ležeči elektronski poslastici v Sloveniji.

Gostujoči DJ-i, ki bodo skrbeli za dobro energijo na hribu in v dolini:


DJ Nikashy svojo pozitivno energijo že mnogo let uspešno prenaša na plesišča. Znan je po odličnih Tech-House setih, s katerimi zadovolji tudi najbolj zahtevne poslušalce. Konstantno odkriva nove tehnike, tako v studiu, kot tudi na plesišču.

DJ Langus se z DJanjem ukvarja od leta 2006. Vrtel je v večina slovenskih klubov, hkrati pa je tudi več let organiziral elektronske dogodke. S svojo energijo nikoli ne razočara publike.

DJ R.Bade je mlad perspektivni DJ, ki je stacioniran v okolici Idrije. Svojo glasbeno pot je začel pred 4 leti ko je se je prvič predstavil občinstvu. Ima svoj brand TexasMadafakinSound in je znan po svojih energičnih House ritmih.

Se slišimo na Kaninu!