Paketi

PAKETI AKTIVNI KANIN

V sodelovanju s športno agencijo Sport Mix d.o.o. smo za vas pripravili aktivne pakete Kanin. Paketi združujejo različne športne aktivnosti, ki jih ponuja dolina Soče, in vozovnice za obisk visokogorskega centra Kanin (2300 mnm).

 

Paket Kanin posameznik:

1.Gondola+ rafting na Soči/ 65 EUR

Paket ponuja povratno vožnjo z gondolo Kanin na 2300 mnm in rafting po Soči od Boke do vasi Trnovo. Spust po reki traja 1,5 ure, celoten izlet pa opravite v treh urah. Paket združuje dve atraktivnosti doline Soče, ki jih mora vsak obiskovalec izkusiti.

2. Gondola+ kanjoning Sušec/ 69 EUR

Paket ponuja povratno vožnjo z gondolo Kanin na 2300 mnm in kanjoning v potoku Sušec. V kanjonu se boste zadržali do dve uri, celoten izlet pa traja tri ure. Zaradi lahke dostopnosti je kanjoning v potoku Sušec primeren skoraj za vsakogar.

3. Gondola+ kajak/ 72 EUR

Paket ponuja povratno vožnjo z gondolo Kanin na 2300 mnm in voden kajak spust z vodičem po reki Soči od Čezsoče do Boke. Spust se izvaja v plastičnih, odprtih kajakih, ki so primerni tudi za začetnike.

4. Gondola+ rafting na Soči + kanjoning/ 115 EUR

Paket ponuja povratno vožnjo z gondolo Kanin na 2300 mnm, rafting po Soči od Boke do vasi Trnovo in kanjoning v potoku Sušec.

5. Gondola+ rafting na Soči + kanjoning Sušec+ kajak/ 168 EUR

Paket ponuja povratno vožnjo z gondolo Kanin na 2300 mnm, rafting po Soči od Boke do vasi Trnovo, kanjoning v potoku Sušec in voden kajak spust z vodičem po reki Soči od Čezsoče do Boke.

 

Paket Kanin družina (2 odrasla+ 2 otroka do 15 let):

6. Gondola družina+ rafting po Soči družina/ 229 EUR

Paket ponuja družinsko povratno vožnjo z gondolo Kanin na 2300 mnm in rafting po Soči od Boke do vasi Trnovo za celotno družino.

 

Vozovnice za gondolo prejmete na blagajni Kanina ob plačilu izbranega paketa, izkoristite jih lahko kadarkoli v času obratovanja gondole. Za rezervacijo in informacije o vodnih aktivnosti pišite na team@sportmix.si ali pokličite na + 386 (0)41 395 778. Ob rezervaciji obvezno izpostavite, da gre za paket Kanin!

Več informacij o vodnih športh najdete tukaj.

GONDOLA _ SPORT FB WWW