Snežni telefon
Webcams Zima Poletje

rezervacije

vreme Kanin

delno oblačno

Kanin
21. september
temperatura: 1°C
veter: ni podatka

več

snežni telefon

Pomembno


 Gondola na Kanin ponovno obratuje od 24.9.2021 do 26.9.2021! 

 

JESENSKA SEZONA OD 6.9.2021!

Gondola obratuje vsak vikend od petka do nedelje.

 

URNIK OBRATOVANJA:

Prva gondola na Kanin ob 08:00,

zadnja gondola na Kanin ob 14:30,

zadnja gondola v dolino ob 16:00.

Gondola je krožna in obratuje neprestano. 

 

URNIK BLAGAJNA:

od 06:45 do 14:45.

 

POMEMBNO:

  • SPREJEMAMO TURISTIČNE BONE BON21!  Prosimo, da imate s seboj kopijo osebnega dokumenta. Hvala!

 

  • TURISTIČNI BON BON21 BOSTE LAHKO KORISTILI TUDI ZA NAKUP SEZONSKE IN DNEVNE SMUČARSKE VOZOVNICE!

 

Pohodnike prosimo, da za informacije pokličete telefonsko številko +386 (0)5 917 9301!

 

TESTIRANJE NI MOŽNO!

Za uporabo žičniških naprav velja negativen test na Covid-19, ki ni starejši od 48ur. Izjema so osebe, ki so virus že prebolele ali prejele cepivo. Potrdilo se predloži na blagajni ob nakupu vozovnice. Obiskovalce pozivamo, da dosledno spoštujete navodila NIJZ.

 

PRAVILA NAGRADNA IGRA: pravila nagradne igre 300821.pdf

 

 

 

Na Kaninu bo vsak našel nekaj zase. Pohodništvo, kolesarjenje in MTB spusti z gorskimi kolesi, jadralno padalstvo, uživanje v naravi, v razgledih do morja, v soncu, sam ali v družbi…

Pridite in prepričajte se zakaj je Kanin drugačen.

Dogodki

Ne spreglejte

JOGA NA KANINU

Doživite edinstven in nepozaben AdZENture, 2300 metrov nad morjem! Pridružite se nam na posebnem tečaju joge s pogledom na čudovite Julijske Alpe in dolino Soče.

POHODNIŠTVO

Z najdaljšo slovensko žičnico se lahko zapeljete do našega edinega visokogorskega smučišča na višini 2300 metrov, kjer se odpre povsem novo okno v svet.

BUM BAR 2220 mnm

Obiščite Ski bum bar in kaninsko sončno plažo. Privoščite si dobro kavo ali osvežilen napitek s pogledom na morje in vrhove Julijskih Alp. Bar se nahaja nad D postajo kaninske žičnice.

KANINSKA MULATJERA

V sodelovanju z Dolino Soče smo na Kaninu uredili pohodno pot iz postaje B. Poimenovali smo jo KANINSKA MULATJERA, z razgledi na gorski amfiteater celotne bovške kotline z mestom Bovec. Za družine smo pripravili posebno ceno. Vabljeni!

PARKIRIŠČE ZA AVTODOME

Parkirišče za avtodome - PZA je v Bovcu urejeno ob spodnji postaji kaninske gondole, kjer so urejena parkirna mesta za avtodome. Možen je priklop na elektriko, oskrba z vodo, praznjenje kemičnega wc-ja in izpust odpadne vode.

VIA FERRATA PRESTRELJENIK

Prva družinska zavarovana pot v Sloveniji - težavnost A, poteka preko strme stene na Prestreljeniku od Sedla vse do Prestreljeniškega okna v skupni dolžini 750 metrov. Vstopno mesto je tik nad Sedlom na 2283 metrih nadmorske višine in se dvigne do 2391 metrov.

NARAVOSLOVNA UČNA POT

Geografijo tega naravnega okolja predstavljamo s sedmimi informacijskimi tablami naravoslovne poti v neposredni bližini restavracije Prestreljenik. Pot je primerna za vse starostne skupine. Spoznajte Kaninsko pogorje tudi na ta način.

Webcam

Karta smučišča Kanin - Sella Nevea

Kanin-2020-v1.jpg