Snežni telefon
Webcams Zima Poletje

rezervacije

vreme Kanin

delno oblačno

Kanin
16. april
temperatura: -9°C
veter: ni podatka

več

snežni telefon

Pomembno


KANIN 16.4.2021:OBRATUJE!

Smučišče Kanin ta vikend obratuje od petka, 16.4.2021 do nedelje, 18.4.2021.

 

 

URNIK OBRATOVANJA

 

Prva gondola na Kanin: 07:30.

Zadnja gondola na Kanin: 13:00.

Zadnja gondola v dolino: 15:00.

 

Blagajna: od 07:00 do 15:30.

Obratujejo proge: Podi, Skripi, med 08:00 in 14:00.

 

 

Vse imetnike smučarskih vozovnic za smučanje od ponedeljka do petka obveščamo, da vozovnice veljajo tudi za smučanje ob vikendih. Vsi, ki ste kupili smučarske vozovnice Kanin-Sella Nevea vam pripada dobropis v sorazmernem deležu.

V primeru prepovedi obratovanja žičniških naprav zaradi razglasitve epidemije bomo vsem imetnikom sezonskih vozovnic, ob omejenem obratovanju (manj kot 70 obratovalnih dni v zimski sezoni 2020/21), priznali 30 % popust pri nakupu sezonskih vozovnic v zimski sezoni 2021/22.

 

TESTIRANJE NA SMUČIŠČU NI MOŽNO!

Za uporabo žičniških naprav velja negativen test na Covid-19, ki ni starejši od sedmih dni. Izjema so osebe, ki so virus že prebolele ali prejele cepivo. Potrdilo se predloži na blagajni ob nakupu vozovnice. Smučarje in obiskovalce pozivamo, da dosledno spoštujete navodila NIJZ.

 

POVEZAVA Z ITALIJANSKO SELLO NEVEO NI ODPRTA!

S sezonsko vozovnico CartaNeve vstop na smučišče ni dovoljen.

 

 

Na Kaninu bo vsak našel nekaj zase. Pohodništvo, kolesarjenje in MTB spusti z gorskimi kolesi, jadralno padalstvo, uživanje v naravi, v razgledih do morja, v soncu, sam ali v družbi…

Pridite in prepričajte se zakaj je Kanin drugačen.

Dogodki

Ne spreglejte

POHODNIŠTVO

Z najdaljšo slovensko žičnico se lahko zapeljete do našega edinega visokogorskega smučišča na višini 2300 metrov, kjer se odpre povsem novo okno v svet.

KANINSKA MULATJERA

V sodelovanju z Dolino Soče smo na Kaninu uredili pohodno pot iz postaje B. Poimenovali smo jo KANINSKA MULATJERA, z razgledi na gorski amfiteater celotne bovške kotline z mestom Bovec. Za družine smo pripravili posebno ceno. Vabljeni!

ADRENALINSKI PARK - VIA FERRATA

Prva družinska zavarovana pot v Sloveniji - težavnost A, poteka preko strme stene na Prestreljeniku od Sedla vse do Prestreljeniškega okna v skupni dolžini 750 metrov. Vstopno mesto je tik nad Sedlom na 2283 metrih nadmorske višine in se dvigne do 2391 metrov.

NARAVOSLOVNA UČNA POT

Geografijo tega naravnega okolja predstavljamo s sedmimi informacijskimi tablami naravoslovne poti v neposredni bližini restavracije Prestreljenik. Pot je primerna za vse starostne skupine. Spoznajte Kaninsko pogorje tudi na ta način.

Webcam

Karta smučišča Kanin - Sella Nevea

Kanin-2020-v1.jpg