Snežni telefon
Webcams Zima Poletje

rezervacije

vreme Kanin

pretežno jasno

Kanin
07. avgust
temperatura: 9°C
veter: vetrovno

več

snežni telefon

Pomembno


VISOKOGORSKI CENTER KANIN OBRATUJE DNEVNO PO SLEDEČEM URNIKU:

 

Ponedeljek – petek, od 09:00 do 15:00.

  • Prva gondola na Kanin ob 09:00,
  • Zadnja gondola na Kanin ob 14:00,
  • Zadnja gondola v dolino ob 16:00.

 

Sobota - nedelja, od 08:00 do 15:00.

  • Prva gondola na Kanin ob 8:00,
  • Zadnja gondola na Kanin ob 14:00,
  • Zadnja gondola v dolino ob 16:00.

V primeru slabega vremena in slabih varnostnih razmer, si pridržujemo pravice do spremebe urnika.

 

Lepo vabljeni!

Na Kaninu bo vsak našel nekaj zase. Pohodništvo, kolesarjenje in MTB spusti z gorskimi kolesi, jadralno padalstvo, uživanje v naravi, v razgledih do morja, v soncu, sam ali v družbi…

Pridite in prepričajte se zakaj je Kanin drugačen.

Dogodki

Ne spreglejte

POHODNIŠTVO

Z najdaljšo slovensko žičnico se lahko zapeljete do našega edinega visokogorskega smučišča na višini 2300 metrov, kjer se odpre povsem novo okno v svet.

DRUŽINSKI PIKNIK NA KANINU

Na Petrolu lahko paket s piknik košaro in prevozom z gondolo za dve odrasli osebi in enega otroka kupite po ugodni Petrol klub ceni: 30 zlatih točk + 48 evrov.

PANORAMSKI HELIKOPTERSKI PRELETI

Na Kanin se lahko podate z gondolo, ki vas pripelje kar na 2202 mnm, če pa želite še višje vam v sodelovanju s Flycom Aviation nudimo helikopterske panoramske prelete Kanina in okoliških vrhov. Tako si boste lahko ogledali prav vse lepote, ki jih pogorje in soška dolina nudi.

KANINSKA MULATJERA

V sodelovanju z Dolino Soče smo na Kaninu uredili pohodno pot iz postaje B. Poimenovali smo jo KANINSKA MULATJERA, z razgledi na gorski amfiteater celotne bovške kotline z mestom Bovec. Za družine smo pripravili posebno ceno. Vabljeni!

PARKIRIŠČE ZA AVTODOME

Parkirišče za avtodome - PZA je v Bovcu urejeno ob spodnji postaji kaninske gondole, kjer je urejenih 16 parkirnih mest za avtodome. Možen je priklop na elektriko, oskrba z vodo, praznjenje kemičnega wc-ja in izpust odpadne vode.

ADRENALINSKI PARK - VIA FERRATA

Prva družinska zavarovana pot v Sloveniji - težavnost A, poteka preko strme stene na Prestreljeniku od Sedla vse do Prestreljeniškega okna v skupni dolžini 750 metrov. Vstopno mesto je tik nad Sedlom na 2283 metrih nadmorske višine in se dvigne do 2391 metrov.

NARAVOSLOVNA UČNA POT

Geografijo tega naravnega okolja predstavljamo s sedmimi informacijskimi tablami naravoslovne poti v neposredni bližini restavracije Prestreljenik. Pot je primerna za vse starostne skupine. Spoznajte Kaninsko pogorje tudi na ta način.

Webcam

Karta smučišča Kanin - Sella Nevea

Kanin-2020-v1.jpg

kaninbovec