Snežni telefon
Webcams Zima Poletje

rezervacije

vreme Kanin17. november
temperatura: °C
veter: ni podatka

več

snežni telefon

Pomembno


OBVESTILO!

PREDPRODAJA SMUČARSKIH VOZOVNIC DO 20% POPUSTA. 

OD 11.11.2019 DO VKLJUČNO 24.11.2019.

CENIK NAJDETE NA POVEZAVI:

http://kanin.si/predprodaja2020

URNIK BLAGAJNE:

PONEDELJEK - SREDA    9:00 - 12.00

ČETRTEK - PETEK           15:00 - 18:00

SOBOTA - NEDELJA          9:00 - 14:00 

 

VLJUDNO VABLJENI.

 

OBVEŠČAMO VAS, DA DO ZIMSKE SEZONE NE OBRATUJEMO!!!

Kanin je najvišje smučišče v Sloveniji (2.293 m) z razgledi na Alpe in Jadransko morje. Krožnokabinska žičnica nas pripelje na višino 2.202 m. Preko Sedla in Prevale pa se lahko spustite na italijansko stran v Sello Neveo.

Vabljeni!

Dogodki

Ne spreglejte

SKIPASS KANIN - SMUČAJ V FRANCIJI

S sezonsko smučarsko karto Kanin lahko smučate v dveh smučarskih centrih v Franciji. To sta visokogorski Gavarnie v Pirenejih in smučišče Hautacam. Na ta način omogočamo izmenjavo smučarjev in izkušenj.

SKI PASS JULIJSKE ALPE

Ski pass Julijske Alpe je ideja, ki so jo žičničarji z našega območja, podjetje PNT in destinacijske organizacije Julijskih Alp prepoznale in dogovorile kot skupen zimski produkt, ki bi skozi eno karto ponujal možnost smučanja na 7 smučiščih oz. 180 km smučarskih prog.

FREERIDE KANIN - VODENE TURE

Smučišče Kanin/Sella Nevea ima odlične terene za smučanje izven urejenih prog. Različne linije in tereni so primerni za vse vrste smučarjev. Lahko smučamo na lažjih linijah ob vlečnicah, lažjih daljših linijah ali pa tudi težjih, strmejših linijah vse do doline. Več na povezavi.

KANIN SKI RENT & SERVIS

Na izstopni postaji gondole (D postaja) smučišča Kanin se nahaja KANIN SKI RENT & SERVIS. Servis je namenjen osnovnim popravilom smučarske opreme. V izposojevalnici pa ponujamo najem smuči, palic, čelad, pancerjev, smučarskih očal in rokavic za otroke in odrasle. Kmalu tudi SKI ŠOLA KANIN.

AKTIVNOSTI NA KANINU

Smučišče Kanin - Sella Nevea ponuja smučarjem in deskarjem na snegu prav posebna doživetja. Velike količine naravnega snega in dobre snežne razmere omogočajo smuko vse tja do prvomajskih počitnic. Večina urejenih prog je primernih za izkušenejše smučarje, na obeh straneh smučišča pa je na položnejšem terenu poskrbljeno tudi za najmlajše.

Kanin SKI BUM BAR & PUB Kaninske LEGENDE

Kanin SKI BUM BAR je naša "snežna plaža". Preteklo zimsko sezonokra dogajanja in druženja. Najboljši hamburgerji in hot dog-i, dobra glasba, prijazno osebje in dobra energija so glavni aduti. Pub Kaninske Legende pa se nahaja na A postaji krožnokabinske žičnice.

RESTAVRACIJA Kanin PRESTRELJENIK - 2.202m

Restavracija Prestreljenik leži na 2202m nad morjem in je najvišje ležeča restavracija v Sloveniji. Tu je tudi zadnja postaja gondolske žičnice, ki vozi iz Bovca. Skorajda skozi vse leto restavracija nudi pestro ponudbo hrane in pijače.

SKI BUS od 25.12. do 17.3.2019

17. marca smo zaključili s SKI BUS transferji. V primeru najavljenih skupin, nas prosim kontaktirajte in uredili bomo prevoz po dogovoru. Hvala!

JADRALNO PADALSTVO

S Kanina je možno leteti proti slapu Boka in naprej proti Tolminu, ter na vzhod v osrčje Julijskih Alp. Pristajalno mesto se nahaja v bližini Bovca - Bovec BREG. Na vzletnem ter pristajalnem mestu so vetrni trakovi. Omejitve: 2900mnm nad terenom. V bližini je športno letališče Bovec.

Webcam

Karta smučišča Kanin - Sella Nevea

karta-splet-01-2-smaller.jpg

kaninbovec