Snežni telefon
Webcams Zima Poletje

rezervacije

vreme Kanin

oblačno

Kanin
24. september
temperatura: 6°C
veter: vetrovno

več

snežni telefon

Pomembno


VISOKOGORSKI CENTER KANIN V MESECU SEPTEMBRU OBRATUJE OD PETKA DO NEDELJE PO SLEDEČEM URNIKU:

 

Petek, od 09:00 do 15:00.

  • Prva gondola na Kanin ob 09:00,
  • Zadnja gondola na Kanin ob 14:00,
  • Zadnja gondola v dolino ob 16:00.

 

Sobota - nedelja, od 08:00 do 15:00.

  • Prva gondola na Kanin ob 8:00,
  • Zadnja gondola na Kanin ob 14:00,
  • Zadnja gondola v dolino ob 16:00.

V primeru slabega vremena in slabih varnostnih razmer, si pridržujemo pravice do spremembe urnika.

 

Lepo vabljeni!

S PREDPRODAJO SMUČARSKIH VOZOVNIC PRIČNEMO 1. OKTOBRA 2020!

Na Kaninu bo vsak našel nekaj zase. Pohodništvo, kolesarjenje in MTB spusti z gorskimi kolesi, jadralno padalstvo, uživanje v naravi, v razgledih do morja, v soncu, sam ali v družbi…

Pridite in prepričajte se zakaj je Kanin drugačen.

Dogodki

Ne spreglejte

POHODNIŠTVO

Z najdaljšo slovensko žičnico se lahko zapeljete do našega edinega visokogorskega smučišča na višini 2300 metrov, kjer se odpre povsem novo okno v svet.

PANORAMSKI HELIKOPTERSKI PRELETI

Na Kanin se lahko podate z gondolo, ki vas pripelje kar na 2202 mnm, če pa želite še višje vam v sodelovanju s Flycom Aviation nudimo helikopterske panoramske prelete Kanina in okoliških vrhov. Tako si boste lahko ogledali prav vse lepote, ki jih pogorje in soška dolina nudi.

BUM BAR 2300 mnm

Obiščite Ski bum bar in kaninsko sončno plažo. Privoščite si dobro kavo ali osvežilen napitek s pogledom na morje in vrhove Julijskih Alp. Bar se nahaja nad D postajo kaninske žičnice.

KANINSKA MULATJERA

V sodelovanju z Dolino Soče smo na Kaninu uredili pohodno pot iz postaje B. Poimenovali smo jo KANINSKA MULATJERA, z razgledi na gorski amfiteater celotne bovške kotline z mestom Bovec. Za družine smo pripravili posebno ceno. Vabljeni!

PARKIRIŠČE ZA AVTODOME

Parkirišče za avtodome - PZA je v Bovcu urejeno ob spodnji postaji kaninske gondole, kjer je urejenih 16 parkirnih mest za avtodome. Možen je priklop na elektriko, oskrba z vodo, praznjenje kemičnega wc-ja in izpust odpadne vode.

ADRENALINSKI PARK - VIA FERRATA

Prva družinska zavarovana pot v Sloveniji - težavnost A, poteka preko strme stene na Prestreljeniku od Sedla vse do Prestreljeniškega okna v skupni dolžini 750 metrov. Vstopno mesto je tik nad Sedlom na 2283 metrih nadmorske višine in se dvigne do 2391 metrov.

NARAVOSLOVNA UČNA POT

Geografijo tega naravnega okolja predstavljamo s sedmimi informacijskimi tablami naravoslovne poti v neposredni bližini restavracije Prestreljenik. Pot je primerna za vse starostne skupine. Spoznajte Kaninsko pogorje tudi na ta način.

Webcam

Karta smučišča Kanin - Sella Nevea

Kanin-2020-v1.jpg