Snežni telefon
Webcams Zima Poletje

rezervacije

vreme Kanin

delno oblačno

Kanin
25. junij
temperatura: 8°C
veter: ni podatka

več

snežni telefon

Pomembno


POMEMBNO!

25.6. Kanin obratuje

VISOKOGORSKI CENTER KANIN PONOVNO OBRATUJE OD 25.6.2021 DO 27.6.2021.

Prva gondola na Kanin: 9:00.

Zadnja gondola na Kanin: 13:00.

Zadnja gondola v dolino: 15:00.

Blagajna od 08:00 do 15:30.

FERRATA TRENUTNO NI PREHODNA!

 

 

TESTIRANJE NI MOŽNO!

Za uporabo žičniških naprav velja negativen test na Covid-19, ki ni starejši od sedmih dni. Izjema so osebe, ki so virus že prebolele ali prejele cepivo. Potrdilo se predloži na blagajni ob nakupu vozovnice. Obiskovalce pozivamo, da dosledno spoštujete navodila NIJZ.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kanin je najvišje smučišče v Sloveniji (2.300 mnv) z razgledi na Alpe in Jadransko morje. Preko Sedla in Prevale pa se lahko spustite na italijansko stran v Sello Neveo.

Vabljeni!

Ne spreglejte

FOOTGOLF

Na smučišču Kanin se v zimskih mesecih preizkusite v footgolfu - športu, ki zadnja leta vabi vedno več novih igralcev tako doma kot v tujini. Prav tako pa lahko od sredine marca pa vse do konca maja doživite eno najbolj nenavadnih kombinaciji športov, smučanja in golfa.

AKTIVNOSTI NA KANINU

Smučišče Kanin - Sella Nevea ponuja smučarjem in deskarjem na snegu prav posebna doživetja. Velike količine naravnega snega in dobre snežne razmere omogočajo smuko vse tja do prvomajskih počitnic. Večina urejenih prog je primernih za izkušenejše smučarje, na obeh straneh smučišča pa je na položnejšem terenu poskrbljeno tudi za najmlajše.

Webcam

Karta smučišča Kanin - Sella Nevea

Kanin-2020-v1.jpg