Snežni telefon
Webcams Zima Poletje

rezervacije

vreme Kanin

pretežno jasno

Kanin
19. maj
temperatura: 7°C
veter: rahlo vetrovno

več

snežni telefon

Pomembno


KANIN NE OBRATUJE

Se vidimo ponovno v poletni sozoni, ko se sneg stopi in se bomo ob vročih dneh lahko hladili v visokogorju, na Kaninu.

Hvala za razumevanje,

Ekipa Kanina

 

Kanin je najvišje smučišče v Sloveniji (2.300 mnv) z razgledi na Alpe in Jadransko morje.

Vabljeni!

Dogodki

Ne spreglejte

HELILIFT NA KANINU

Smučišče Kanin v sodelovanju s podjetjem Flycom Aviation ponuja nepozabno helilift doživetje za vse tiste, ki želijo nekaj drugačnega in edinstvenega. Poletite na najvišje smučišče v Sloveniji, kjer smučajte na naravnem snegu s pogledom na morje in Julijske Alpe.

BUM BAR

Obiščite Ski bum bar in kaninsko sončno plažo. Privoščite si dobro kavo ali osvežilen napitek s pogledom na morje in vrhove Julijskih Alp. Bar se nahaja nad D postajo kaninske žičnice.

SMUČARSKA ŠOLA, NAJEM IN TRGOVINA SMUČARSKE OPREME

V sodelovanju z Alpsko šolo Bovec na Kaninu ponujamo šolo smučanja in najem smučarske opreme. Izposojevalnico, šolo smučanja in trgovino smučarske opreme najdete na D postaji kaninske žičnice! Lepo vabljeni, da nas obiščete

AKTIVNOSTI NA KANINU

Smučišče Kanin - Sella Nevea ponuja smučarjem in deskarjem na snegu prav posebna doživetja. Velike količine naravnega snega in dobre snežne razmere omogočajo smuko vse tja do prvomajskih počitnic. Večina urejenih prog je primernih za izkušenejše smučarje, na obeh straneh smučišča pa je na položnejšem terenu poskrbljeno tudi za najmlajše.

RESTAVRACIJA Kanin PRESTRELJENIK - 2.300mnv

Restavracija Prestreljenik leži na 2300mnv nad morjem in je najvišje ležeča restavracija v Sloveniji. Tu je tudi zadnja postaja gondolske žičnice, ki vozi iz Bovca. Restavracija nudi pestro ponudbo hrane in pijače.

PARKIRIŠČE ZA AVTODOME

Parkirišče za avtodome - PZA je v Bovcu urejeno ob spodnji postaji kaninske gondole, kjer so urejena parkirna mesta za avtodome. Možen je priklop na elektriko, oskrba z vodo, praznjenje kemičnega wc-ja in izpust odpadne vode.

Webcam

Karta smučišča Kanin - Sella Nevea

Kanin-2020-v1.jpg